Lamepa kesi puipui mata

O le a'oa'oina soo i lalo o se puna moli stroboscopic o le a fa'aleagaina ai le neura mata. Na matou kiina le meapueata o le telefoni feaveai ma faasino i le puna moli o le kesi. Afai na manino le faʻamalamalamaina o le puna malamalama, na faʻamaonia e leai se emo. Leai se pupula = leai se fa'aleagaina o mata, aloese mai le myopia. Ina ia faia le malamalama emitted e le moli puipuiga mata sili atu toniga ma vaivai, e aunoa ma le pupula, matou faʻaaogaina se itu-emitting opitika mamanu.

O le malamalama o loʻo faʻauluina e le lamepa o loʻo faʻamamaina e le reflector, light guide ma diffuser, ona susulu atu lea i mata o le tamaititi, ina ia mafai ai ona faʻalelei mata ma susu mo se taimi umi. National standard AA-level illuminance = faʻaitiitia le vaivai o mata. O le tele o lamepa o le kesi e tasi le fa'apogai malamalama e maualalo le fa'amalamalamaga ma sina laititi o le malamalama. O lenei mea o le a fausia ai se eseesega malosi i le va o le malamalama ma le pogisa, ma o le a faʻateleina tamaiti ma faʻapipiʻi, ma o le a le pine ae vaivai mata.

O le moli e tufatufa tutusa, faʻamalamalamaina se vaega lautele, puipuia lelei le mata o le pepe, ma faʻatagaina le tamaititi e taulai atili i le aʻoaʻoina.

3000K-4000k lanu vevela o lona uiga o le faʻaitiitia o le malamalama lanumoana ma faʻaleleia le lelei o le aʻoaʻoina. O le maualalo o le vevela o le lanu o le a lagona ai e le tamaititi le moe, ma o le maualuga tele o le vevela o le lanu o le a faateleina ai le malamalama lanumoana ma faaleagaina ai le retina o le tamaititi.


Taimi meli: Nov-01-2021